Saturday, October 14, 2006

 

Tyoskentelya ja asustelua Sydneyssa

Sami lahti viime tiistaina takaisin kohti Suomea. Ihanaa, etta han vietti kuukauden kanssamme taalla. Meilla oli todella mukavaa!!

Nyt elama on sitten palautunut normaaliksi matkustelun jalkeen. Toni sai pienta hommaa vuokraemannaltamme. Han tekee talossa pienta kunnostelua. Tonin taytyi suorittaa Green Card ennen kuin pystyi aloittamaan rakennushommat taalla. Se on saman tyylinen kortti kuin Suomen tyoturvallisuuskortti ja pakollinen Australiassa.

Mina sain tyopaikan kengankiillottajana. Kiillotan kenkia Sydneyn tunnetuimmassa tavaratalossa. Tavaratalo on vanhantyylinen ja minunkin taytyy pukeutua sen mukaisesti:mustat housut, mustat kengat, valkoinen paita ja punainen kissimirri kaulassa..=) Rentoa hommaa..

Asumme Kings Crossissa, joka on noin 20 minuutin kavelymatkan paassa ydinkeskustassa. Metrolla paasee kaupunkiin muutamassa minuutissa eli sijainti on vallan mainio meille.!

Emppu ja Cory asuvat meidan ylakerrassa ja kiva kun on ystavia lahella. Kamppa, jossa asumme ei ole mikaan luksus, mutta kelpaa meille.

Paivat toissa, viikonloput vapaalla. Sillalailla se elama menee..Huomenna alkaa uusi viikko.!

Eilen oli todella lammin paiva, 37 astetta. 15 astetta keskiarvoa lampimampi vuodenaikaan nahden. Eilen olimme rannalla ja voi etta niita aaltoja, aivan mahtavat!!!Sami Byron Bayn aallot kalpenevat Bondi Beachin aaltoihin nahden!!!=)

Terveisia kaikille!!

-Tiia & Toni-

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?