Wednesday, October 25, 2006

 

Sydneyssa!!..

No hei taas!.

Taalla ollaan jo pari viikkoa tehty toita ja hyvin on mennyt. Tiia saa edelleen pirun hyvat tipit kenkien kiillotuksesta ja meikalainen on remonttireiskana meidan talossa. Paaasiassa ma teen kaikennakoisia maalaushommia, se ihan jees ja paivat menee onneksi tosi nopeasti. Viela kun jaksais 5 viikkoa, niin sitten ei tarvi tehda enaa toita taalla. Sitten tulee meidan porukat tanne ja saa taas reissata.

Taalla ollaan tormatty tosi moneen kokkolalaiseen(ehka jopa liian moneen). Oltiin viime lauantaina vahan iltaa istumassa meidan kampilla ja siella oli kymmennen kokkolalaista ja siitakin puuttui ehka nelja tai jotain... On taa maailma tosi pieni, etta kaikki vaijyy jossain Sydneysssa!!

Vanhempien kanssa tosiaan reissataan kolmisen viikkoa varmaan Sydneyn ja Brisbanen valia. Todennakoisesti vuokrataan taas joku auto, mutta saa nahda. Sitten kaydaan ehka Brisbanessa Matin ja Jan:in luona. Ja sen jalkeen kun on porukat hyvastelty, niin vietetaan joulu ja uusi vuosi taalla Sydneyssa.

Nyt on sitten meidan loppuajan matkasuunnitelmatkin tehty ja sinetit lyoty paalle. Eli Sydneyssa ollaan tammikuun kolmanteen paivaan asti ja sitten lennetaan Uuteen Seelantiin ja siella Aucklandiin, joka on pohjois-saarella. Me matkustellaan ympari Uutta Seelantia nelja viikkoa ja sitten 30 paiva lennetaan takaisin Sydneyyn Christchurchista, joka sijaitsee etela-saarella. Uudessa Seelannissa on samaan aikaa Emppu ja Cory. Siella on myos yksi belgialainen pariskunta, jotka tavattiin Ayrissa. Eli varmasti tulee ikimuistoinen kokemus siitakin.

Thaimaan suunnitelmat jaivat, koska emme saaneet vaihdettua lentolippuja siten, etta olisimme pysahtyneet Bangokissa kuukauden. Se ei tosiaan onnistunut ja me emme jaaneet sita itkemaan, eli nyt mennaan nain.

Sitten takaisin Suomeen lennamme toinen paiva helmikuuta kirpeeseen pakkaseen.. Hyi kauheeta!!..;)Mutta ihana nahda taas ystavat!!

Mutta kirjoitellaan taas lisaa, kun tulee siihen aihetta

Aussi terveisin: Toni & Tiia

Comments:
Kiva kuulla että teillä menee niin hyvin. Mullakin on ollut ihana reissu, mutta huomenna lähtee lento Suomeen. :(
Pitäkääpä hauskaa edelleen! =)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?