Tuesday, October 03, 2006

 

Road trip ohi ja Sydneyssa ollaan...

Hei!

No niin tosiaan Melbournesta vuokrattiin pakettiauto ja aloitettiin meidan road trip. Keskiviikkona lahdettiin ja sunnuntaina oltiin Sydneyssa. Yksi yo nukuttiin leirintaalueella ja muut yot oltiin tienposkessa. Ja hauskaa oli!! Mahtavia maisemia, ulalaa!!

Sunnuntaina oltiin taalla Sydneyssa hyvissa ajoin, koska menimme sinne rugby peliin. Se oli NRL(National Rugby League) Grand Final. Se on todella iso tapahtuma taalla. Siella esiintyi muutama bandi ja muutakin oheisohjelmaa oli jarjestetty. Tunnelma stadionilla oli mahtava, ihmisia oli n. 80 000. Tapahtuma nakyi katukuvassa niin, etta maanantaikin oli yleinen vapaapaiva.

Ystavamme Emppu ja Cory olivat hommanneet meille oman pikku kampan keskustan tuntumasta. Ei mikaan luksus, mutta lyhyt matka kaupunkiin. He myos kovasti yrittavat auttaa meita loytamaan toita. Mutta olemme nyt viela Samin kanssa lomailemassa, joten toita aletaan etsimaan tohinalla ensi viikolla.=)

Tanaan palautettiin auto. Muutama paiva siis kierrettiin autolla taalla Sydneyssa. Toni ajoi ihan keskustan tuntumassa ja Sami hyvana kartturina vieressa. Tiia sitten hermoili keskella..=)

Tanaan olisi tarkoitus menna kaymaan Australia museossa ja oppia jotain uutta historiasta..Illalla tulee muutama tuttu, jotka tavattiin Ayrissa niin Sydneyhyn.

Samin kanssa kierrellaan viela vajaa viikko. Kaydaan katsomassa kuuluisa oopperatalo + muuta mukavaa..

Laitamme taas kuvia reissusta ja lisaa kuulumisia ensi kerralla!!!

terveisin Tiia & Toni & Sami

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?