Tuesday, September 26, 2006

 

Terkut Melbournesta!

Hei!

Viikko on vierahtanyt Melbournessa. Tanaan jatkamme matkaa Sydneyhyn. Aloitamme ns. road trip:in. Vuokrasimme kolmen hengen pakettiauton, johon mahdumme kaikki nukkumaan. Autossa on myos pieni keittio ruuanlaittoa varten, jihuu..!!Tulee olemaan varmasti kokemus. Voimme pysahtya katsomaan maisemia silloin kuin itse haluamme. Auto on siina mielessa hyva, etta sen voi jattaa Sydneyhyn kun olemme siella perilla.

No joo, mutta takaisin kuluneeseen viikkoon taalla Melbournessa. Olemme kierrelleet kaupunkia ratikalla ja kavellen. Toissapaivana vuokrasimme pyorat paivaksi ja kiertelimme katsomassa nahtavyyksi ristiin rastiin. Taalla on paljon hienoja puistoja, mahtavia rakennuksia..

Eraana iltana kavimme etelaisen pallonpuoliskon suurimmassa casinossa. Ja tietenkin yritimme pienin panoksin pelata, mutta voittoja ei talla kertaa tullut..

Olemme myos tehneet vahan ostoksia, kayneet elokuvissa, nahneet yoelamaa...Kavimme myos katsomassa paikan, missa vuosittain pidetaan F1-kilpailut. Rata on muina aikoina liikenteen kaytossa, mutta formuloiden ajan suljettu. Rata on osa erasta isoa puistoa.

Eilen pojat varasivat meille liput ensi sunnuntaina Sydneyssa pidettavaan rygby-ottelun finaali peliin. Stadioni on osa olympiakylaa, missa olympialaiset jarjestettiin.

Lahdemmekin tasta noutamaan vuokra-autoamme ja aloitamme matkan kohti Sydneyta. Kirjoittelemme lisaa sitten sielta. Sydneyssa vietammekin loppuvuoden ja yritamme loytaa toita. Niin ja joulukuun alussa aitini ja Tonin vanhemmat tulevat Australiaan, ihanaa!!!=)

rakkain terveisin Tiia, Toni & Sami

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?