Friday, September 08, 2006

 

Matka jatkuu!!...

Tervehdys ystavat!

Etelan hetelmien poiminta on jatetty taakse ja on aika jatkaa matkaa. Toni tyoskenteli viimeiset viisi paivaa poimien kurpitsoja. Hanen zuchinifarmiltaan loppuivat hommat kaikilta (farmeilla siis kaikki on mahdollista) ja Toni sai uuden tyon kurpitsafarmilta. Siina hommassa tienasi vahan enemman.

Emme olekaan varmaan kertoneet, etta Ayr on kuuluisa sokerijuurikkaan poltosta. Aina iltaisin taivaalla nakyi mustat savupilvet. Aamuisin koko kaupunki oli mustan tuhkan peitossa. Tuhkaa oli sitten joka paikassa.. Itse en kylla haluaisi asua semmoisessa paikassa missa taivaalta sataa "mustaa lunta", mutta ihmiset siella ovat kai asiaan tottuneet ja sehan on heidan elantonsa.

Paivat farmilla kuluivat melko samaan tahtiin joka paiva. Paivisin sita oltiin toissa, sitten suihkuun, ruokaa ja vahan jutustelua muiden kanssa. Klo 9 aikaan illalla sita oli niin vasynyt, etta nukkumatti tuli hakemaan sankyyn..=)

Tietenkin eilen oli vahan haikea tunnelma hyvastella ystavat, joiden kanssa vietettiin melko tiivistakin elamaa viimeiset viisi viikkoa. Mutta sovimme, etta jatkossa pidamme yhteytta!

Eilen tultiin tanne Townsvilleen kokkolalaisten poikien luokse. Heilla on kiva talo vain noin 500 metrin paassa rannasta. Eilen kaytiinkin rannalla vahan potkimassa palloa ja uimassa. Tanaan menemme kaymaan jossain eri rannalla. Heilla on myos asunnossa netti, joten saan rauhassa kirjoitella kuulumisia.

Kevat on saapunut Australiaan, minka huomaa selkeasti ilmastosta. Paivat ja yot ovat lammenneet huomattavasti. Lampotilaa en tasan tarkkaan tieda, mutta siina 30 asteen hujakoilla ja auringossa tietenkin vahan enemman.

Meilla on lennot Townsvillesta Brisbaneen maanantaina. Siella Matti tulee meita lentokentalle vastaan. Tiistaina menemme sitten lentokentalle Samia vastaan. Tuskin maltan odottaakaan, kun naen Samin! Sitten meilla onkin kuukausi aikaa vahan kierrella Australiaa.

Taidampa lahtea herattelemaan poikia!!

Lampimat terveiset kaikille!!

-Tiia & Toni-

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?