Tuesday, September 19, 2006

 

Brisbane-Byron Bay-Brisbane

Hei!

Tultiin viime maanantaina Brisbaneen Matin ja Jan:in luokse. Sami saapui sitten tiistaina luoksemme. Heti samana paivana lahdimme vierailemaan Australia zoo:ssa. Sami paasi heti tutustumaan Australian maisemiin ja villielaimiin. Paikka on kuuluisa omistajastaan Steve Irwinista, joka kuoli muutama viikko takaperin. Elainpuistossa naimme taasen kenguruita seka uutena kokemuksena krokotiileja, alligaattoreita, kaarmeita, koaloita, liskoja, tiikereita, elefantteja... Elainpuiston ulkopuolella oli paljon kukkia ja valokuvia muistoksi Steve Irwinille.

Muutamana paivana kiertelimme Brisbanessa tutustuen kaupunkiin. Viime torstaina menimme porukalla ulos syomaan ja viettamaan Jan:in synttareita. Ilta oli todella mukava. Illan paatteeksi ajoimme kukkulalle katsomaan Brisbanen valoja, mika naytti todella kauniilta.

Viikonlopuksi lahdettiin Byron Bayhin kolmestaan, mika on noin 200 kilometria Brisbanesta etelaan. Paikka oli todella kaunis kauniine rantoineen.. Ilmat olivat hyvat Byron Bayssa, aurinko paistoi ja lampoa riitti. Yhtena paivana osallistuimme surffauskurssille ja hauskaa riitti. Pysyimme myos jopa lautojen paalla. Matin ja Jan:in tytar Susan ja hanen poikaystavansa Mark tulivat myos Byron Bayhin muutamaksi paivaksi. He yopyivat todella mahtavassa hotellissa ja eraana iltana menimme heidan hotellille uimaan ja saunomaan.

Eilen Susan ja Mark veivat meita kansallispuistoon sademetsaan. Harmi vain, etta lahdimme sinne niin myohaan emmeka ehtineet olla paikan paalla kovin kauaa ennen pimean tuloa.

Tanaan matkasimme takaisin Brisbaneen. Matti ja Jan jarjestivat meille mahtavan kalaillallisen. Tutustuimme niin moneen erilaiseen kalalajiin, nam, ruoka oli aivan uskomatonta!!Haluan samanlaiset kalapartyt kun tulemme takaisin Suomeen.

Meista on pidetty taalla niin hyvaa huolta, etta suuri kiitos koko Laitalan perheelle! Olette tehneet matkastamme ikimuistoisen. Olemme kokeneet paljon uusia kokemuksia!!

Huomenaamuna matkaamme Melbourneen lentokoneella. Varasimme sielta hostellin viikoksi. Eli matka jatkuu ja kirjoitamme lisaa Melbournessa!!

Terveisia kaikille Australian lammosta!!

p.s kuvia laitamme tanne taasen kunhan vain ehdimme ja loydamme hyvan koneen!

terveisin team-Finland

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?