Thursday, August 03, 2006

 

Matka jatkuu!!..

Taalla sita viela pallistellaan Cairnsissa auringon alla pari paivaa. Nyt on jonkunnakoista matkasuunnitelmaa seuraavaksi kuukaudeksi.. Sunnuntaina tosiaan matka jatkuu sallaiseen paikkaan kuin Ayr. Sinne matkaa on noin 6-7 tuntia Cairnsista etelaan pain. Me mennaan sinne poimimaan hedelmia, mutta nyt tahan hataan ei muista et mita hedelmia!. Oisko ollu jotain Zutzineja tai jotain, ne on kuulemma vahan vesimeloonin nakoisia.. Ayrissa on meidan tuttumme Timo, jonka kautta paikasta kuulimme. Timon tapasimme tosiaan Rockhamptonissa, jonka kanssa hilluimme Airlie Beachilla.

Taalta ei loytynyt toita kovasta yrityksesta huolimatta, eli sen takia lahdetaan meneen taalta.. Taalla on tosi paljon meita "backareita", jonka takia tarjontaa riittaa yllin kyllin..

Ayrin hostelli on taynna backpackareita, jotka poimivat hedelmia eri farmeilla. Eli tunnelma on varmasti kokemisen arvoinen ja uusia ihmisia oppii varmasti tuntemaan paljon..

Cairns on ollut kylla tosi hieno paikka, laguunilla on tullut oltua ja nautittua elamasta. Uimarantoja emme todennakoisesti ehdi nakemaan, silla ne sijatsevat kaukana keskustasta ja sinne pitaisi menna bussilla..

Nyt on siis hyva aika lahtea vahan tienaan ja etsimaan uusia kokemuksia. Kuukauden verran jos jaksais poimia hedelmia. Sen jalkeen matka jatkuu Brisbaneen, jossa asuu Tiian enon vaimon veli, eli aika laheista sukua on!. Soitimme heille eilen ja he ottavat meidat vastaan avosylin.. Sinne olisi tarkoitus menna elo-syyskuun vaihteen kieppeilla.. Sitten syyskuun 11 paivana Tonin veli Sami saapuu Australiaan rallaamaan seuraksemme!!.. Samin kanssa sitten kierrellaan Australiaa ja on hyva tienata ennen sita... Eli on nyt kiva tietaa vahan et mita tehdaan seuraavaksi..

Tana iltana on hostellista ilmainen reissu Jungle Partyihin. Siella Tonin on tarkoitus kokea suuri kokemus!!..Huuu.. Toni suorittaa Bungy-hypyn eli suomeksi Benji-hypyn.. Tiia katsoo alhaalta ja ottaa kovasti kuvia et miten aijan kay!!..;)

Etta sellaiset olisi meidan suunnitelmat reippaaksi kuukaudeksi..

Kaikille mojovat terveiset taalta Australian kuumilta kaduilta...

Toni & Tiia

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?