Friday, August 25, 2006

 

Hedelmien poiminta jatkuu...

Hei!

On taasen tovi kulunut, kun ollaan tanne kirjoiteltu. Paivat ovat kuluneet toita tehdessa. Toiden jalkeen sita laittaa ruokaa ja sitten onkin niin uupunut, etta ei jaksa lahtea hostellilta kaupunkiin.

Tanaan meilla molemmilla on vapaapaiva ja on ollut ihana vain rentoutua. Mina (Tiia) olen paiskinut 14 paivaa toissa ilman vapaapaivaa ja kylla rentoutuminen tuntui hyvalta. Olen tosiaan pakkaushommissa. Ei sekaan mitaan helppoa hommaa ole vaikka voisikin kuvitella. Melko raskasta, tai ainakin kun tyopaivat ovat olleet 9-10 tuntia. Koko ajan saa painaa ja pakata.. Kiva kokemus kuitenkin kaikesta huolimatta. Toni on viela zuchini farmilla poimimassa hedelmia. Hanella on ollut hieman lyhyempia tyopaivia viikon aikana. No ilmat ovatkin jo lammenneet, joten pellolla auringossa on n. 35 astetta, etta lyhyemmat tyopaivat ovat varmasti tervetulleita.

Aika on mennyt tosi nopeaan taalla. Viikot vierahtavat huomaamatta. Viela muutama viikko ja sitten alamme suunnata kohti etelaa, Brisbaneen Samia vastaan. Sitten reissaamme koko kuukauden.=)

Otamme kameran mukaan toihin ensi viikolla, jotta voimme ottaa kuvia toista. Voimme sitten laittaa tanne niita, etta kaikki nakevat millaisissa olosuhteissa sita oikein hommia paiskitaan.

Muuten paivat kuluvat samaa rataa. Mina tyoskentelen eraan aussilaisen miehen kanssa (50-60 vuotias). Valilla han puhuu niin nopeaan ja hiljaa, etta saa olla kyselemassa, etta mita sanoit..Ja valilla sita arvailee, etta mitahan nyt sanoi.. Mutta muuten on ihan kiva mies. Nama aussilaiset kun ovat hyvia lyhentamaan kaikkia sanoja + etta heilla on paljon murresanoja.

Lampimat terveiset kaikille Suomeen ja Kokkolaan hyvia venetsialaisia!!!

terveisin Tiia & Toni

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?