Tuesday, August 15, 2006

 

Etelan hetelmat!

Morjesta vaan taalta Ayrista!!..

Taalla sita nyt tosiaan ollaan hedelmia poimimassa Ayrissa.. Ma oon nyt yhella farmilla missa poimitaan zuchineja, ei kauheen paha homma, mut selkaa sarkee niin vitusti ku joutuu olla kokoajan kyyryssa.. Tiia on sit sellasella farmilla missa poimitaan squasheja, siella on paljon tyttoja ja kuulemma hyvin menee.. Tiia on saanut jo ylennyksenkin siella, ei tarvi kokoajan kyykkia pellolla vaan saa sit kuskata autolla niita squasheja pakkaamoon.. Ja lauantaina siirtyy kokonaan pakkaushommiin.. Tiia on myos paassyt ajamaan autolla toihin, joka menee hostellilta farmille.. On vahan totuttelemista vasemman puoleiseen liikenteeseen.. Valilla on pyyhkijat paalla vilkun sijasta ja valilla ollaan vaaralla puolella tieta...;) Mut eikohan se sitten viimeistaan huomaa jos on vaaralla puolella tieta, kun tulee auto vastaan..

Joo eihan tama hedelmien poimiminen mitaan hauskaa hommaa ole, mut siita maksetaan kohtuu korvaus.. Pitaa saada vahan saastettyy kun veljeni Sami tulee vajaan kuukauden paasta, ja silloin tulee kuukauden verran reissattua.. Semmonen 100$ verojen jalkeen jaa tosiaan paivassa kateen, ja taalla periaatteessa saa olla vaikka joka paiva toissa jos vaan jaksaa..

Taalla on yhteensa viis suomalaista kun lasketaan kaikki yhteen.. Tai no ei enaa ku yks Timo lahti tanaan Sydneyhyn ja se lentaa huomenna sitten suomeen.. Eli nyt on enaa 4, mina, Tiia, yks Markus ja Vic (oikea nimi Janne, mut on ihan Elviksen nakoinen jatka ja sen lempinimi on ELVIC eli se on sit vaan Vic)..

Meilla suomalais pojilla oli tanaan vapaa paiva kun pidettiin eilen Timolle "pienet" laksiaiset.. Tulihan sita ryypattya oikeen kunnolla et ei muista loppu illasta mitaan ja aamulla oli havaittavissa pienta krapulan poikasta..:) Muu porukka kylla kahto et kylla nuo suomalaiset on tyhmia.. Ostettiin sille Timolle laksiais/synttarilahjaks (synttarit perjantaina) pornokaupasta kunnon tangat ja se niilla sitten hillu siina, ja oli naurussa pideltavaa!!!..;) Et sellaset oli meidan kinkerit..

Taalla hostellissa missa asutaan on kylla tosi mukavia ihmisia, ystavallisia ja rentoja.. Tulee kyl juttuun melkein kaikkien kanssa.

Lampimat terkut taalta Ausseista: Toni & Tiia

Comments:
Hyvin naytti onnistuvan!!..
Hyva te!!!!
T: Toni ja Tiia
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?