Wednesday, August 09, 2006

 

Ayrissa..

Heipa hei!!

Taalla sita ollaan Ayrissa. Tultiin sunnuntaina. Cairnsissa lauantaina otettiin aurinkoa laguunilla ja Tonin kanssa mietittiin, etta ompa tutun nakoinen poika tuossa ottamassa aurinkoa vieressamme.. Olimme kuulleet, etta muutama kokkolalainen on Australiassa, mutta ajattelimme etta eihan se voi olla mahdollista, etta taasen tormataan kokkolalaiseen. Ja viela saman viikon aikana. No ei siina auttanut kuin kayda kysymassa asiaa kun lahdimme. Ja loppujen lopuksi 2 poikaa oli kokkolasta, Niko ja Ville. Eli voiko maailma enaa pienemmaksi muuttua..=)No sitten lauantai-illan vietimme heidan kanssaan ja oli todella mukavaa. He olivat viettamassa viikonloppua Cairnsissa ja asuvat muuten Townsvillessa. Heilla on siella oma talo. Pyysivat meita myos kaymaan heidan luonaan ja sanoimme, etta ilman muuta tulemme, kun lopetamme hedelmanpoiminnat Ayrissa..

No joo, eli sunnuntaina tultiin Ayriin. Toni sai heti maanantaina toita. Han poimii munakoisoja mukavalla farmilla. Toita kyllakin on vain 3 paivaa viikossa, mutta tanaan han sai ekstra toita toiselta farmilta. Eli ihan kivasti. Han oli ainut, joka sinne farmille meni toihin. Tyoskentelee yksin farmarin kanssa..Pitaisiko minun olla huolestunut..=)

Mina olin tiistain tomaattifarmilla, mutta paivan paatteeksi otin lopputilin. Aivan, se on totta. Noin 99 % saa potkut kyseiselta farmilta 2 tunnin jalkeen, mutta mina sain olla jopa koko paivan. Kirsikkatomaattien poimiminen sinnallansa oli ihan kiva jobi, mutta farmari ei. Koko ajan han oli niskan takana sanomassa, etta poimi nopeammin, Tiia sinun taytyy keskittya enemman...Loppupaivasta ei enaan huvittanut poimia paljon tomaatteja. Paivan paatteksi han sanoi, etta minussa on potentiaalia. Saan toisen mahdollisuuden. Sanoin, etta paiva oli ihan tarpeeksi minulle. Voitte kuvitella millainen han oli, iso punainen tukka ja koko ajan valittamassa jostain. Mikaan ei ikina ollut tarpeeksi hyva..Onneksi olin kuullut jo muilta millaista siella on niin osasin varautua.

Huomenna aloitan uudella farmilla. Poimin squasheja.. Ovat pienia kurpitsoja. En ole ikina nahnyt niita suomessa.

Hostelli missa asumme valittaa meita packareita eri farmeille toihin. Isantaperhe on todella mukava ja ystavallinen. Ilmapiiri hostellissa on tosi rento ja kaikki tulevat hienosti toimeen keskenaan. Kavereita on saanut todella paljon. Paljon on englantilaisia, muutama saksalainen, belgialaisia, ranskalaisia, aasialaisia..

Paivat menevat todella nopeaan. Iltaisin sita tekee ruokaa ja istuu iltaa muiden kanssa. Sitten onkin jo niin vasynyt, etta menee nukkumaan. Toihin lahdetaan 6-7 aikaan aamulla.

Kirjoittelemme taasen lisaa seuraavalla kerralla.!

Terveisia Suomeen!!

Lampimin terveisin Tiia & Toni

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?