Thursday, July 27, 2006

 

Lammin tervehdys Airlie Beachilta!

Hei ystavat!

Purjehdusreissu tuli tehtya. Oli kyl kokemisen arvoinen matka. Kolme paivaa purjehdettiin ja kaytiin erilaisilla saarilla. Snorklaus kuului myos matkan kuvaan. Ei sita voikaan selittaa kuinka hieno vedenalainen maailma voi olla varikkaine kaloineen ja koralleineen. Tulipa sitten koettua koralliriutan elama.
Veneessa meita oli vain 7 matkustajaa ja miehisto, mika osottautui erittain mahtavaksi asiaksi. Yleensa heilla voi olla veneessa jopa 30 ihmista ja voi vain kuvitella kuinka tiivis tunnelma siella silloin on. Meita oli kolme suomalaista ja nelja brasilialaista veneessa ja hauskaa riitti. Ilmat olivat ihan kivat, valilla pilvista mutta myos aurinkoakin. Joten kaikinpuolin onnistunut reissu. Olisimme laittaneet kuvia reissusta seka farmista tanne, mutta jostain syysta lataaminen ei onnistunut. Taytyy yrittaa myohemmin uudelleen.

Talla hetkella ollaan siis Airlie Beachilla. Huomen aamulla lahdetaan kohti pohjoista. Hypataan bussiin ja yovytaan yksi yo Townsvillessa. Sitten matka jatkuu lauantaina kohti Cairnisia. Siella sitten olisi tarkoitus olla vahan pidempaan ja ehka jopa jotain pienta hommaa/tyota tehda. Rahaa taalla nimittain saa pulittaa joka paikkaan.

Jotain eroavaisuutta Suomeen..Aina kun tavataan niin kysytaan kuinka menee, mita sinulle kuuluu. Aluksi tuntui oudolta, mutta siihenkin alkaa tottumaan. Myos katta tarjotaan kovasti (Do you need a hand?). Nama ovat asioita, jotka tulevat nyt mieleen..

Ilmat ovat olleet todella mahtavat. Nyt ei tarvitse enaan palella. Ilmasto on kuin lomamatkoilla pitaakin.=) Seuraavaksi kirjoitellaan Cairnisista ja yritetaan saada niita kuviakin tanne.

Terveisia kaikille!!

-Tiia & Toni-

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?