Saturday, July 08, 2006

 

Kuulumisia

Moro!

Tanaan vaihdettiin majapaikkaa. Hostellissa vietetyn 2 yon jalkeen vaihdettin hotelliin, joka tuntuu kaikinpuolin mahtavalle. Henkilokunta otti meidat avosylin vastaan ja juttu lensi ensinakemisesta asti. Huomenna siella on ilmainen grillauskestit. Hotelli tarjoaa ruuat ja siella tutustumme varmasti uusiin ihmisiin. Sunnuntaiyolla on myos MM-finaalin kisastudio ja siella on kuulemma kova meininki ja viela oluetkin tarjotaan(ainakin yks)..

Eilen kavimme Darling Harbourissa ja Chinatownissa. Nimesta paatellen voitte kuvitella kuinka paljon chinatown:ssa oli aasialaisia. Niita on taalla muutenkin tosi paljon, pian valloittavat koko Sydneyn..Satama oli tosi hieno pikkuravintoloineen ja veneineen. Laitamme tanne kuvia kunhan loydamme paremman koneen ensi viikolla.

Tanaan tutustuttiin Sydneyn satamaan. Kavimme katsomassa kuuluisaa kulttuurinahtavyytta, oopperataloa. Olihan se ihan kivan kokoinen ja kokemus sinansa. Istuttiin vain ja nautittiin auringon paistaessa suhtkoht lampimasti. Sydneyn satama-alue on todella kaunista. Ihan oma maailmansa. Paastiin tanaan perille maanalaista kayttaen, hyva me!!

Englantiakin on tullut puhuttua ihan kivasti. Australialaiset paikalliset ihmiset ovat todella ystavallisia. Tarjoavat apua ennen kuin olemme ehtineet kysymaankaan.

Kuulimme, etta suomessa aurinko paistaa ja helteet jatkuvat. Taallakin rupeaa onneksi vahan lampenemaan. Palataan asiaan!!

Halein, Tiia ja Toni

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?