Monday, July 31, 2006

 

Cairns

Hi!!

Hello everybody!!

Sita ollaan taalla Cairnisissa auringon keskella. Taalla on todella lammin talla hetkella. Aurinko paistaa taydelta teralta. Lampotila on noin 30 astetta. Oltiin tanaan vahan laguunilla ottamassa aurinkoa ja ette ikina arvaa, mut eras kokkolalainen Emppu (ruotsalaiselta, 84-syntynyt) tuli siella vastaan. Ollaan tunnettu lukiosta asti ja aina jutskaillaan kun nahdaan. Nuorempana joskus tavattiin. No se oli tullut 3 vuotta sitten tanne samallalailla kuin me ja oli loytanyt uusi-seelantilaisen pojan ja nyt sit ne asuu uudessa-seelannissa. Olivat australiassa vahan lomalla/hommissa. Maailma voi olla alyttoman pieni. Oli aivan ihana tavata tuttuja.. Se on sit muuttanut tanne ja menee kouluun uuteen-seelantiin. Jos viela mennaan Sydneyhyn niin voidaan tavata heidat siella, kun olivat menossa sinnepain.

Voi olla etta mennaan yhteen hostelliin toihin Daintreehen. Hostelli sijaitsee sademetsassa lahella Cairnisia ja on valkoisten rantojen ymparoimana. Siella ainakin joutuisi kayttamaan kunnolla kielitaitojaan.. Mutta kerromme asiasta lisaa kunhan saamme enemman informaatiota. Se on samaa hostelli ketjua kuin missa talla hetkella asustamme ja heilta paikasta kuulimme.

Muuten taalla menee ihan normaaliin tahtiin. Kuvia yritamme viela kovasti laittaa tanne, jospa ensi kerralla onnistuisimme. Shoppailtuakin on tullut vahasen. Toni osti asken uudet shortsit ja mina olen ostanut hameen ja mekon + muuta pienta..

Taidamme tasta jatkaa matkaa. Pimea taalla tulee jo kuuden aikaan, mika tuntuu oudolta verrattuna Suomen kesaan.

Ensi kerralla sitten taasen palataan uusin jutuin!!

ps. Voi tulla valilla vahan hilpeita juttuja, kun taalla ei ole noita a ja o eli kaikki suomen aakkoset eivat ole kaytossa.. Olimme kirjoittaneet jossain vaiheessa, etta "naimme kenguruita"...:) Joka voi tarkoittaa kahtakin asiaa...

Aurinkoisin terveisin Tiia & Toni

Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?